ODL Liikuntaklinikan uutiskirje, tammikuu 2020

Julkaistu

Yksilöllisellä harjoitusohjelmalla parempiin tuloksiin

Haluaisitko aloittaa liikunnan harrastamisen ja saada myös tuloksia aikaan, mutta et tiedä miten? Asiantuntijan avulla aloittaminen on helpompaa ja harjoittelu tuloksekasta. Yksilöllinen harjoitusohjelma rakennetaan alkukartoitukseen ja omiin tavoitteisiin perustuen, jotta se sopii juuri sinulle ja sinun arkeesi parhaiten. Tällöin harjoittelu on mielekästä ja myös tuloksellista.

3kk:n yksilöllinen harjoitusohjelma nyt vain 75,00 € (normaalisti 97,00 €), kun harjoitusohjelma tehdään kuntotestin (SMART – kuntokatsastus tai harjoitustasotesti) yhteydessä. Mikäli et ole käynyt kuntotestissä, varataan sinulle lisäksi 30 minuutin tapaamisaika (mahdollisuus myös etänä) liikuntafysiologille (hinta 58,00 €). Ota tällöin yhteyttä etukäteen liikuntafysiologiin: jaakko.tornberg(at)odl.fi

Tarjous on voimassa 29.2.2020 asti.

Voit asioida tuttuun tapaan myös verkkokaupassamme  tai varata aikaa sähköisen ajanvarauksemme kautta.

Liikuntaklinikka kouluttaa

Tänäkin vuonna ODL Liikuntaklinikka järjestää maksuttomia tilaisuuksia kaikille terveydestä, liikkumisesta ja elintavoista kiinnostuneille sekä suosittuja täydennyskoulutuksia liikunnan, valmennuksen ja ravitsemuksen ammattilaisille. Tilaisuuksissamme kuulet teemoihin liittyvät ajankohtaisimmat uutiset ja uusimmat tutkimustulokset. Voit jo merkitä alla olevat ajankohdat kalenteriisi. Lähetämme lisätietoja seuraavissa uutiskirjeissä.

  • 13.2.2020 klo 14-15 Illan virkku aamun torkku – onko sisäisellä vuorokausirytmillä merkitystä liikkumiselle ja terveydelle? TtM, tutkija Laura Nauha, ODL Liikuntaklinikka, ProTerveys-luento, maksuton yleisötilaisuus.
  • 31.3.2020 klo 14-15 Ravitsemus, uni ja palautuminen, Laillistettu ravitsemusterapeutti, FT Marja Vanhala, ODL Liikuntaklinikka, ProTerveys-luento, maksuton yleisötilaisuus.
  • 23.4.2020 klo 8-16  38. Oulun Liikuntalääketieteen päivät; Suorituskykyä voimalla vai kehonhallinnalla. Voimalla ja kehonhallinnalla on molemmilla ratkaiseva merkitys suorituskyvyn parantamisessa ja vammojen ehkäisyssä. Tänä vuonna suosituilla Oulun liikuntalääketieteen päivillä kuulet, kumpaan kannattaa panostaa, miten toteutat voima- ja kehonhallintaharjoittelua käytännössä ja mitä tapahtuu hallinnan pettäessä.  Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.